Nytt år – Nya bär prognoser och bärpriser!

2019 är här! Hur går det med era nyårslöften?

Det nya året har startat kallt här i Norrland! i skrivande stund är det – 21 grader ute, huvaligen!

När det är så här kallt är det en plåga att vara utomhus! Om man får för sig att använda mobilen i denna kyla blidas små “svansar” efter varje app på mobilens startskärm, och som om det inte vore nog känns mobilen seg som sirap att använda. Sånt är livet i Norrland!

Men nog om vädret, det här inlägget skrivs för att berätta om vad som kommer ske på denna sida under 2019. Det blir en hel del nyheter!

Bär prognoser

Under våren kommer det att publiceras bär prognoser som ni kommer kunna ta del av direkt via hemsidan. Prognoserna kommer i första hand vara om blåbär och lingon och i andra hand om hjortron och hallon. Prognosernas fokus kommer detta år vara på Norrlands kustland och inland. Det hade varit optimalt att göra fler prognoser även för Svealand och Götaland också, men tyvärr saknas ekonomiska resurser för detta.

Priser på bär

Det kommer publicera nya bär priser denna sommar när bären är mogna. Ambitionen är att priserna ska uppdateras en gång i veckan.

Detta år har bloggen även uppgraderats med SSL-certifikat. Det innebär att hemsidan har blivit säkrare eftersom SSL håller en hög säkerhets-standard. Inom de närmaste veckorna kommer även en integritets policy för barpris.se som följer de nya reglerna för dataskyddsförordningen GDPR.

Skriv gärna i kommentators fältet här nedan eller i bärpris facebook grupp om vad ni skulle vilja läsa om här på bloggen rörande svenska bär.

Slutligen vill jag tacka dig som besöker hemsidan och önska en god bärplockning på det nya året!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial